13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Ceva special se petrece astăzi şi nu vă vine să credeţi! Poate e un eveniment care vă va schimba viaţa, un noroc picat din senin în calea dumneavoastră pe care trebuie să-l valorificaţi imediat, pentru că este unic. Nu staţi pe gânduri, nu analizaţi, ci folosiţi-vă pe loc de ceea ce vi se oferă, pentru că a doua oară norocul nu vă va mai alege.

Taur

Un succes profesional vă face să vă simţiţi foarte mândru de dumneavoastră, dar ar trebui să vă gândiţi şi la ceilalţi, pentru că nu aţi ajuns aici de unul singur. Este o reuşită colectivă, la care şi-au adus contribuţia şeful, părinţii şi alţi colaboratori, deci împărţiţi victoria şi cu ei, atât cât li se cuvine.

Gemeni

Nu v-aţi aşteptat la acest punct mort în planurile dumneavoastră, care cade într-un moment atât de nepotrivit, încât ajungeţi la concluzia că ar fi mai bine să renunţaţi acum la ceea ce aţi planificat decât să duceţi mai departe o situaţie cu şanse infime de reuşită. Parcă totul este astăzi împotriva dumneavoastră, nimic nu merge aşa cum aţi sperat, ca atare, puteţi considera această zi un eşec.

Rac

Nu întotdeauna sunteţi tratat aşa cum aţi merita. Degeaba încercaţi să fiţi amabil şi prietenos cu cei din jur, dacă întâlniţi oameni nervoşi sau irascibili, care nu-şi pot controla manifestările agresive. Aşa se va întâmpla şi astăzi, când la vorbe frumoase vi se va răspunde cu nervi, iar la solicitări politicoase – cu refuzuri dure. Un colaborator vă întoarce spatele ca şi cum i-aţi fi cel mai mare inamic.

Leu

Treceţi printr-o perioadă instabilă din punct de vedere psihic, de aceea sunteţi tentat să nu credeţi nimic din ceea ce auziţi, ci să cereţi dovezi că totul e real şi sigur. Aţi crezut altădată în promisiuni neonorate, de aceea sunteţi sceptic şi nu mai credeţi nimic până nu aveţi dovada palpabilă.

Fecioară

Vă înţelegeţi cu amicii, colegii, rudele, îi simţiţi alături de inima dumneavoastră şi le oferiţi cu generozitate sprijinul. Un banal telefon de la un prieten sau un semn de simpatie de la o cunoştinţă vă va face ziua mai frumoasă, pentru că uneori aveţi nevoie de atât de puţin ca să fiţi fericit. Relaţia cu lumea vă bucură într-atât astăzi, încât sunteţi tentat să spuneţi că aveţi în jur numai prieteni.

Balanţă

Este o zi contradictorie, în care vă enervaţi din pricina unor lucruri care ar trebui să vă lase rece şi nu vă implicaţi în acţiunile care ar fi trebuit să vă motiveze. Nu ştiţi nici dumneavoastră ce să faceţi: să staţi sau să plecaţi, să aşteptaţi sau să acţionaţi. Aveţi un comportament oscilant, de la activitate la pasivitate, dar există totuşi ceva care vă trage de mânecă de fiecare dată, ca să nu reacţionaţi nepotrivit în situaţii importante.

Scorpion

Vă place jocul seducţiei, de aceea, dacă aveţi ocazia să vă puneţi din când în când talentele de cuceritor la treabă, o veţi face cu cea mai mare pasiune. Sunteţi atras de aventuri sentimentale, de escapade fără viitor, de flirturi nevinovate, făcând declaraţii de dragoste fără consistenţă. Sunteţi dornic să faceţi curte cuiva care vă atrage, numai că nu inspiraţi încredere.

Săgetător

Nu sunteţi mulţumit de felul în care evoluează relaţia de iubire, simţiţi că tot greul cade pe umerii dumneavoastră, iar partenerul doar se răsfaţă prin gesturile dumneavoastră de afecţiune şi ocrotire. Aţi vrea să-l vedeţi şi pe el mai dedicat, mai preocupat de soarta relaţiei, însă simţiţi că sunteţi singurul care se sacrifică.

Capricorn

Aşteptaţi o schimbare radicală în viaţa dumneavoastră, simţiţi că nu mai puteţi continua în acelaşi linie. Aţi obosit să vă mulţumiţi cu puţin, cu rutina, cu lipsa de noutate. Vreţi altceva, dar nu aveţi curajul să provocaţi singur schimbarea, ci o aşteptaţi să pice de undeva, din cer. Ea vine, în cele din urmă, deci fiţi pregătit de noutăţi în viaţa dumneavoastră.

Vărsător

Nimic grav nu vă strică buna dispoziţie, ba chiar evitaţi acele locuri sau persoane care bănuiţi că v-ar putea da motive de supărare. Unii se miră cât de vesel, de relaxat, de optimist puteţi fi, dar dumneavoastră consideraţi că toate merg aşa cum trebuie şi nu are rost să vă agitaţi.

Peşti

Depuneţi multă pasiune în proiectele demarate la serviciu. Ideile şi soluţiile vin pe bandă rulantă, energia este la cote maxime şi, dacă la acest aspect general favorabil muncii se adaugă şi o motivaţie financiară pe măsură, sunteţi capabil de mari victorii! Sunteţi stimulat de tot felul de energii, care vin din mai multe direcţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS